Loading...
Partners 2017-04-07T14:11:30+00:00

BMC

In 1986 is BMC opgericht vanuit de overtuiging dat de bedrijfsvoering binnen de overheid kon worden verbeterd. In de afgelopen 28 jaar is BMC Advies uitgegroeid tot een gerenommeerd adviesbureau en hebben wij samen met opdrachtgevers op veel plekken in Nederland en daarbuiten bijzondere verbeterpraktijken ontwikkeld.

BMC Informatieveiligheid biedt u een compleet integraal handboek aan waarmee u volledig kunt voldoen aan de eisen van de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten. Met deze nieuwe oplossing heeft u beschikking over een complete ISMS functionaliteit en is daarmee ook een GRC tool. Het brengt de CISO daadwerkelijk in positie om te sturen op informatieveiligeheid.

SafeHarbour

SafeHarbour is een bedrijf dat sinds 2012 zelfstandig opereert in de overheidssector en de zorgsector op het gebied van informatiebeveiliging. We proberen de soms taaie en saaie regels voor informatiebeveiliging te vertalen naar bruikbare en werkbare oplossingen.

Informatiebeveiliging is door de vele incidenten en maatschappelijke aandacht een actueel onderwerp. Binnen de overheid is informatiebeveiliging nog niet altijd een organisatiebreed onderwerp. Wij ondersteunen onze klanten om optimale informatieveiligheid te realiseren binnen werkbare kaders.

Ook partner worden?

Bent u een adviesbureau met klanten in de lokale overheid? Schrijft u (standaard)documenten, zoals handboeken of procesbeschrijvingen? Grote kans dat u met MijnGemeente uw advies sterker borgt binnen gemeenteorganisaties.

MijnGemeente is de kracht van het softwareplatform Scienta en de inhoudelijke expertise van onze contentpartners. Contentpartners leveren verschillende soorten content uit richting hun leden of klanten door middel van Scienta. Hierdoor kunnen uw leden gemakkelijk uw documenten lezen, bewerken en aanpassen. Scienta maakt al uw interne bedrijfsinformatie levendig en makkelijk om te doorzoeken voor organisaties. Door middel van Scienta kunt u met één druk op de knop al uw leden of klanten voorzien van documenten of een update versturen van de bestaande documenten of informatie. Interesse? Neem dan contact met ons op!