Loading...
Software 2017-04-07T15:34:34+00:00

Unieke functionaliteiten

MijnGemeente is de kracht van Scienta met inhoud van onze contentpartners

Krachtig en snel

Met MijnGemeente beheert u al uw interne documenten, handboeken en procesbeschrijvingen. Centraal, veilig en toegankelijk.

100% Cloud

MijnGemeente is cloudsoftware met  geavanceerd rechtenbeheer: uw documenten zijn alleen zichtbaar voor geautoriseerde gebruikers.

Gebruiksvriendelijk

Het kan: sociale software zonder training, implementatie of consultancy. Gemaakt voor iedereen binnen uw organisatie.

Gratis proefaccount

MijnGemeente in actie zien? Voeg uw collega’s toe en klik rond in uw gratis proefaccount. Geheel gratis en vrijblijvend.

Gemaakt voor iedereen binnen uw gemeente

Vriendelijke voor gebruikers, krachtig voor beheerders

Alles op één plek

Scienta maakt alle interne informatie, kennis en documentatie binnen uw organisatie beheersbaar, vindbaar en bruikbaar. Op een moderne, eenvoudige en krachtige manier.

Denk eens aan al uw procesbeschrijvingen, handboeken, interne procedures en werkinstructies, maar ook aan uw notulen, artikelen of leidraden. En dankzij onze Content Partners hoeft u moeilijke materie, zoals complexe ICT-beveiligingsprotocollen, niet zelf te schrijven. Zo hoeft u nooit het wiel opnieuw uit te vinden én legt u al uw interne informatie centraal vast.

Workflow

Artikelen goed laten keuren? Dat kan. Artikelen goed laten keuren door drie verschillende medewerkers? Kan ook. Drie verschillende artikelen afzonderlijk verplicht laten lezen door zes medewerkers, in een bepaalde volgorde, vóór de volgende vergadering en waarbij drie medewerkers al dan niet verplicht een opmerking moeten geven? Natuurlijk, geen probleem!

Scienta heeft workflow in haar meest elegante vorm: vooraf gedefinieerde werkstromen waarin alle combinaties voor review mogelijk zijn. Autorisatie, periodieke reminders of wijzigingsvoorstellen direct van gebruikers: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Automatisch versiebeheer

Kent u het probleem dat als er een groot, belangrijk document is aangepast, het nauwelijks bij te houden is wát er precies is veranderd? En dat er altijd verschillende en oudere versies in omloop blijven? En altijd die onoverzichtelijke lijsten met links naar documenten?

Scienta heeft standaard automatisch versiebeheer: professionals zien met één druk op de knop wat er is veranderd ten op zichte van de vorige versie. Van elk artikel wordt altijd de laatste versie getoond (dus geen gestoei meer met versie 2.4.1.1) en een vorige versie van een artikel is altijd te raadplegen én te vergelijken met elke willekeurige andere versie.

Managementoverzicht

Artikelen in Scienta kunt u een status meegeven. Statussen brengen veel inzicht in uw documentatie in Scienta. Deze statussen zijn ‘Leeg’, ‘Concept’, ‘Definitief’, ‘Vastgesteld’ en ‘Vervallen’. ‘Concept’ houdt in dat een artikel in concept is en dat er nog aan gewerkt wordt. ‘Definitief’ betekent dat een artikel klaar is en niet meer bewerkt hoeft te worden. Voor veel gebruikers zal deze status ook de status zijn waarmee zij het artikel op de portal van Scienta publiceren.

In het managementoverzicht ziet u in één oogopslag de statussen van al uw artikelen. Door middel van grafieken en tabellen krijgt u inzicht in uw gegevens. Voor klanten die te maken hebben met GRC (governance, risk en compliance) biedt dit veel ondersteuning. Zo behoudt u niet alleen het overzicht, maar heeft u ook grip op uw documentatie.

Kies het product dat bij u past

Iedere Gemeente Kan Met Scienta Werken

SCIENTA
START

€450

Eén abonnement
maximaal 15 gebruikers
Onbeperkt aantal wijzigingsvoorstellen en taken
Geen eigen documenten toevoegen

START NU

SCIENTA PREMIUM

vanaf €975,-

Onbeperkt aantal gebruikers
Onbeperkt aantal documenten en categorieën
Eigen huisstijl
Gebruikersprofielen

START NU